Parázson sült busa
Egy kis kedvcsináló nektek, hogy a kifogott busát így is elkészíthetitek. 

A recept egyszerű! A megtisztított halat kb. centinként beirdaljuk, de csak annyira, hogy a szálkákat ne vágjuk át. Erre csak azért van szükség, hogy a fűszerkeverék, só jól átjárja.
Ezek után a képeken látott módon jól körbepakoljuk és betekerjük fóliával. Hagyjuk pár órát, vagy ha van időnk elkészíteni akkor akár többet is pácolódni, majd parázson, kemencében megsütjük.
A pác: só, paprikakrém, fokhagyma, olaj és halakhoz való fűszerkeverék.
Nekem sok időm nem volt, ezért nem járta át a só rendesen…, így a lefejtett húst sóval és citromlével utólag még meglocsoltam.
Parázson sült burgonyával, salátával Isteni volt! 







Készítsétek el ebben a formában is!
Jó étvágyat hozzá! by Stelo