Haltej és ikra reggelire vagy vacsorára!
Mivel közeleg a karácsony, gondoltam kicsit előtérbe helyezem az étkezési célra megtartott halak elkészítésével kapcsolatos bejegyzéseket, hátha tudok egy két ötletet adni nektek, melyeket az ünnepek alatt és után kipróbálhattok.Egy egyszerű és gyors receptet osztok meg ma veletek. A haltej és ikra reggelire vagy vacsorára tökéletes választás! A recept egyszerű, a fotón minden hozzávaló látható.A megtisztított belsőséget a lehető legjobban leitatom a nedvességtől, majd forró zsírba teszem, nagy hőfokon sütni kezdem. Ha kapott egy kis kérget a hőmérsékletet lentebb veszem, hogy a haltej és ikra közepe krémes maradjon, ne száradjon ki (pár perc az egész).
Pirítok hagymát, fokhagymát a maradék zsiradékban.
Sózom, borsozom és kész is a finomság! (Rengeteg busa ikrám van még itthon úgyhogy további finomságokat is csinálok majd)
Jó étvágyat hozzá! by Stelo