
Busaburger
Egy kis busaburger így az év végére..



A szálkamentesített filéket késsel ( vagy géppel ) apróra vágjuk, majd a képen látható hozzávalókat hozzáadjuk ( a képen kb 80 dkg busman van ). A hozzávalók mennyiségét ízlés szerint alkalmazzátok.
Só, bors, egy tojás, morzsa, worcester szósz (szójaszósz sem árt pluszban, csak akkor a sóval óvatosabban bánjatok), mustár, zöld arany, vöröshagyma, fokhagyma illetve egy kis torma is jó választás még a végére. Az összedolgozott jól tapadó húsból (ha nem tapad eléggé adjatok hozzá még morzsát) formáljatok gombócokat majd, „csapjátok a falhoz” jó erősen
Simán nyomjátok szét kézzel és serpenyőben, jobb esetben grillen, vaslapon, süssétek meg a kilapított pogácsákat.
Most nem volt időm a házi bucira (asszony boltit hozott amíg kézzel szétnyomtam a husikat
)



Jó étvágyat! Stelo