
Nem bonyolítottam túl! Pár szép laskát olívaolaj és vaj keverékén aranysárgára pirítottam, majd félretettem.
A busa szeleteket „szárazra” töröltem. A maradék olaj, vaj keveréken nagy hőfokon lepirítottam a szeletek minkét oldalát, majd kis vízzel felöntöttem és lefedtem a serpenyőt. A lángot visszavettem és kis lángon pároltam tovább, amikor elkészültek lefedve hagytam őket pihenni a serpenyőben.
Egy kis jénait kikentem vajjal, majd rétegelve pakoltam a képeken látható hozzávalókat. Egy kis sült-húsos fűszerkeveréket szórtam pár soronként.
Légkeverésen 180°-on sütöttem addig amíg a krumpli majdnem puha állagú lett, aztán a jénai tetejét levettem és csak alulról sütöttem tovább légkeverés nélkül amíg az engedett lé nagy része el nem párolgott. Aztán felül is rápirítottam kicsit és ezzel a köret is elkészült.
Eközben tejszínt, tejfölt, borsot és mustárt kevertem ki csomómentesre.


Csak ajánlani tudom nektek is
Stelo