Erdei gombaszósz, olajban sütött busakarajjal.
Minden hozzávaló friss. A busát hétfőn fogtam a gombákat pedig ma délelőtt szedtem (pár darab gyűrűs tuskógomba, kései laskagomba, lila pereszke, nagy őzlábgomba, szürke tölcsérgomba).
A szósz:Egy nagy fej hagymát felkockázok, olívaolaj, vaj keverékén üvegesre pirítom. Adok hozzá három gerezd fokhagymát, sót, borsot majd az összevágott gombát ráteszem, kis vízzel felöntöm. Mivel van benne olyan gomba is ami minimum 20 perc hőkezelést igényel nem gond ha sok rajta a víz, majd elfő. Ha már kezd besűrűsödni adok hozzá pici mustárt és felöntöm tejszínnel, hagyom rottyanni egyet. Ezt követően az egészet beleöntöm egy mixerbe, adok hozzá sok petrezselymet és leturmixolom. Ha kell ízesítem.
A hal:
A busát besózom, bekenem csemege paprikakrémmel, majd hagyom állni.
Ezt követően sima őrölt pirospaprikás lisztbe forgatom, olajban kisütöm.
Köretnek sült-krumpli, rizs vagy amit szerettek! 
